Vem kan värva flest medlemmar före den 13:e januari?

Värva en medlem och delta i utlottningen av denna exklusiva termos! Julhelgen har passerat men enligt gammal tradition så varar julen fram till tjugondag Knut då granen ska dansas ut. Hjälper du oss att värva nya medlemmar fram till den 13 januari så deltar du även i utlottningen av denna termos som endast finns i ett exemplar. Du vet väl att det är medlemmarna i Tjustbygdens Järnvägsförening som ser till att tågen rullar mellan Västervik och Hultsfred? Känner du någon som vill stödja vårt arbete med att bevara Nordens längsta smalspår? I så fall tycker vi att du ska värva personen som medlem! Är du inte medlem i Tjustbygdens Järnvägsförening än? Det går lika bra att värva sig själv (gäller nya medlemmar).
För att delta i utlottningen så betalar du in medlemsavgiften till oss senast den 13 januari 2021. Ange ”ny medlem” samt namn, adress och e-postadress på betalningen. Skicka sedan ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. där du anger dina kontaktuppgifter samt vem du har värvat.
 
Vi kommer sedan dra en vinnare bland er som hjälpt oss att värva medlemmar, vinnaren presenteras den 20 januari.
Våra medlemmar får flera förmåner, till exempel vår tidning "Västervikingen" fyra gånger per år, tillgång till exklusivt material i föreningens digitala museum "Smalspårsarkivet" och rabatt på resor med våra tåg.
Medlemsavgiften är 250 kr för vuxen, 150 kr för ungdom (6-18 år) och 400 kr för familj, och betalas in på bankgiro 536-2710. Det går bra att swisha till 123 040 0572 också - i så fall kan du maila dina uppgifter till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Välkommen!
© 2018 Tjustbygdens järnvägsförening