Nytt vägskydd slutförs vid Folkparksvägen i Hultsfred

Under våren slutförs arbetet med ytterligare ett vägskydd i Hultsfred.

Nu startar sista etappen av arbetet med att driftsätta det nya vägskydden vid Folkparksvägen i Hultsfred. Åtgärden kommer att slutföras innan trafiksäsongen för 2013 drar igång på allvar.

Redan under hösten 2012 genomfördes förberedande arbeten i form av fundamentsättning, montering av stolpar och signaler samt inte minst en omfattande kabelläggning.

Under vintern har anläggningen projekterats färdigt och en komplett bygghandling har tagits fram av Atkins på uppdrag av FAS.

Den sista etappen består av ombyggnad, anslutning av kablar och signaler samt inkoppling. Delar av arbetena utförs av ideella krafter medan vissa delar utförs av InfraNord på uppdrag av FAS. Finanisieringen är ett samarbete mellan FAS, Hultsfreds kommun samt stöd av EU genom Leader Astrid Lindgrens hembygd.

 

Nyheter

Nytt gåvokonto

Vi har gått över till bankgiro för vårt gåvokontot, nytt bankgironummer är 350-3521. Det tidigare plusgirokontot har upphört.

Välkommen med ditt bidrag!

 
Årets tidtabell är klar

Tidtabellen för sommaren 2017 är nu klar.

 
Mellandagsrea

Nu firar vi det nya året med en rejäl mellandagsrea! Medlemmar får 30 % rabatt i vår butik och övriga får 20 % rabatt. Medemmar anger koden tjfmedlem och övriga 2017.

Välkommen in i butiken: TJF webbutik

Erbjudandet gäller till och med den 2 januari.