Lyckad höstkörning

Lördagen den 9 september kördes höstångtåg Västervik-Verkebäck.

Det var gott om resande och den första turen var riktigt välbesatt. Det är uppenbart att det finns många som vill åka tåg även utanför den ordinarie högsäsongen. På kvällen hölls höstmöte och drygt 25 medlemmar samlades i Ankarsrum för att summera säsongen hittills och blicka framåt. Mötet präglades av många goda ideér, högt i tak samt inte minst en vilja av att jobba vidare tillsammans för att lösa både stora och små uppgifter. Under dagen ägnades även tid åt fortsatt slipersbyte vid Dagåsens gård samt arbeten på fordon i verkstaden samt städning och iordningställning kring verkstaden inför vintern.

Söndagens arbetsdag ägnades bl.a. åt fordonen i verkstaden, fortsatt städning i och kring verkstaden, inställning av fordon i vagnhallen i Spångenäs samt kapning av sliprar till pågående slipersbyte.

Nyheter

Nytt gåvokonto

Vi har gått över till bankgiro för vårt gåvokontot, nytt bankgironummer är 350-3521. Det tidigare plusgirokontot har upphört.

Välkommen med ditt bidrag!

 
Årets tidtabell är klar

Tidtabellen för sommaren 2017 är nu klar.

 
Mellandagsrea

Nu firar vi det nya året med en rejäl mellandagsrea! Medlemmar får 30 % rabatt i vår butik och övriga får 20 % rabatt. Medemmar anger koden tjfmedlem och övriga 2017.

Välkommen in i butiken: TJF webbutik

Erbjudandet gäller till och med den 2 januari.